Normas de classificação comercial de trigo e de farinha de trigo no Brasil: uma perspectiva histórica.
Normas de classificação comercial de trigo e de farinha de trigo no Brasil: uma perspectiva histórica.
Author(s): GUARIENTI, E. M.; CUNHA, G. R. da; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; CAIERAO, E.; CASTRO, R. L. de; PIRES, J. L. F.
Summary: História da normatização da identidade, qualidade, embalagem e apresentação do trigo brasileiro; Normatização da identidade, qualidade, embalagem e apresentação da farinha de trigo no Brasil; Critérios de classificação comercial de cultivares de trigo empregados pelos obtentores no Brasil
Publication year: 2022
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Wheat
Keywords: Classificação comercial, Farinha, Farinha de Trigo, Grão, Qualidade, Trigo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.