Teores de proteínas em diferentes classes/subclasses comerciais de feijão-caupi.
Teores de proteínas em diferentes classes/subclasses comerciais de feijão-caupi.
Author(s): BARROS, E. K. do C.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e
Summary: Neste trabalho, foi determinado o conteúdo proteico de 24 genótipos de feijão-caupi cultivados em Teresina, PI, no período de setembro a dezembro de 2018. A análise do teor de proteínas foi baseada na determinação de nitrogênio pelo método de Kjeldahl, utilizando-se o fator de conversão de 6,25. Realizaram-se análises de variância e as médias foram agrupadas pelo teste de Tocher.
Publication year: 2022
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Qualidade nutricional, Valor proteico, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.