Principais regiões produtoras e de comercialização o fluxo de abastecimento do tomate no período de 2016 a 2020.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): PEDROSO, M. T. M.; MONTEBELLO, A. E. S.; MARJOTTA-MAISTRO, M. C.; SANTOS, J. A. dos

Summary: O presente estudo tem como objetivo compreender o fl uxo de comercialização de tomate para mesa das principais regiões de produção e de comercialização de 2016 a 2020. Especifi camente, identificou as regiões que apresentaram a maior contribuição relativa em termos de volume do produto ofertado e das centrais de abastecimento que obtiveram os maiores volumes de tomate para mesa.

Publication year: 2024

Types of publication: Journal article

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.