Doses de P2O5 afetando o crescimento e produção do cafeeiro.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): CLEMENTE, J. M.; MARTINEZ, H. E. P.; NETO, A. P.; LAVIOLA, B. G.; ALVES, L. C.; LARA, M. C. R.; DECARLOS, G. N.

Summary: Trabalhos recentes têm recomendado o emprego de doses elevadas de P2O5 como forma de alcançar produções elevadas minimizando a bienalidade do cafeeiro. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito de diferentes doses de fósforo aplicado ao solo no crescimento e produção do cafeeiro (Coffea arábica).

Publication year: 2008

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.