Doses de P2O5 afetando o crescimento e produção do cafeeiro.
Doses de P2O5 afetando o crescimento e produção do cafeeiro.
Author(s): CLEMENTE, J. M.; MARTINEZ, H. E. P.; NETO, A. P.; LAVIOLA, B. G.; ALVES, L. C.; LARA, M. C. R.; DECARLOS, G. N.
Summary: Trabalhos recentes têm recomendado o emprego de doses elevadas de P2O5 como forma de alcançar produções elevadas minimizando a bienalidade do cafeeiro. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito de diferentes doses de fósforo aplicado ao solo no crescimento e produção do cafeeiro (Coffea arábica).
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Agroenergy
Keywords: Cafeicultura, Fósforo, Praga de Planta, Variedade, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.