Avaliação da água residuária da piscicultura e adubação na produção do feijão-caupi (Vigna unguiculata).
Avaliação da água residuária da piscicultura e adubação na produção do feijão-caupi (Vigna unguiculata).
Author(s): SANTOS, F. J. de S.; MAGALHAES, J. A.; OLIVEIRA, E. G. de; GHEYI, H. R.; ANDRADE JUNIOR, A. S. de; SOUSA, V. F. de; RODRIGUES, B. H. N.; COSTA, N. de L.
Summary: A utilização de águas residuárias urbanas e rurais pelo setor primário tem aumentado consideravelmente em várias partes do mundo, com o propósito de reduzir a quantidade de água doce necessária para irrigar lavouras, moderar o uso de fertilizantes e reduzir o descarte nos corpos de água. Avaliou-se a produtividade do feijão-caupi sob adubação e irrigação com água residuária da criação de tilápias.
Publication year: 2025
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Mid-North
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.