Cinética da fermentação ruminal de raízes de mandioca com diferentes níveis de inclusão de milho pela técnica semi-automática de produção de gases.
Cinética da fermentação ruminal de raízes de mandioca com diferentes níveis de inclusão de milho pela técnica semi-automática de produção de gases.
Author(s): SALIBA, E. O. S.; OLIVEIRA, M. C. de; MAURÍCIO, R. M.; PEREIRA, L. G. R.; MOREIRA, G. R.; SOUSA, L. F.; GONÇALVES, N. C.
Summary: O Objetivo desse estudo foi avaliar a cinética da fermentação e degradação in vitro da raiz de mandioca em combinação com milho através da técnica semi-automática de produção de gases.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Cassava, Cinética da fermentação, Mandioca, Milho, Produção Animal, Raiz, Rúmen
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.