Medidas integradas de cultivo de hortaliças em sistema de produção sustentável.
Medidas integradas de cultivo de hortaliças em sistema de produção sustentável.
Author(s): NUNES, M. U. C.; ANGELO, P. C. da S.; ANDRADE, L. N. T.
Summary: Escolha do local; Preparo do solo e adubação; Cultivares e sementes; Produção de mudas; Manejo da cultura; Barreira viva; Rotação de culturas; Consorciação; Cobertura do solo.
Publication year: 2000
Types of publication: Booklets
Keywords: Adubação, Agricultura Alternativa, Agricultura Sustentável, Alternative agriculture, Aracaju, Brasil, Cobertura Vegetal, Consorciacao, Cropping system, Cultivation, Cultive, Cultivo, Cultivo de hortaliças - Sistema de produção, Cultivo sustentavel, Cultural methods, Farming system, Hortalicas, Hortaliça, Manejo, Medida, Medidas, Plant cover, Plant production, Pratica Cultural, Producao sustentavel, Produção Vegetal, Produção de Alimentos, Rotação de Cultura, Semente, Sergipe, Sistema de Cultivo, Sistema de producao sustentavel, Solo, Sustainability, Sustainable production, Sustanaible cropping, Vegetable, food production, horticulture
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.