Camu-camu: a nova modalidade de consumo de vitamina C "in natura".
Camu-camu: a nova modalidade de consumo de vitamina C "in natura".
Author(s): RIBEIRO, S. I.; MOTA, M. G. da C.; SILVA, J. F. da; CORREA, M. L. P.
Summary: Distribuição geográfica. Escolha e preparo de área. Recomendações técnicas. Plantio. Adubações. Controle de plantas daninhas. Cobertura. Controle de pragas. Controle de doenças. Colheita. Rendimento de frutos. Composição química do fruto de camu-camu em 100 g de polpa.
Publication year: 2000
Types of publication: Leaflets
Unit: Embrapa Eastern Amazon
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.