Processamento e comercialização de produtos derivados da mandioca no nordeste paraense.
Processamento e comercialização de produtos derivados da mandioca no nordeste paraense.
Author(s): CARDOSO, E. M. R.; MULLER, A. A.; SANTOS, A. I. M. dos; HOMMA, A. K. O.; ALVES, R. N. B.
Summary: A mandiocultura paraense destaca-se pela sua importancia socioeconomica, gerando renda e empregos no meio rural e nos centros consumidores, onde os produtos sao comercializados, A mandioca é cultivada essencialmente pela agricultura familiar, atividade principal, geradora de trabalho no meio rural, contribuindo para a fixacao do homem no campo, reduzindo assim sua migracao para zona urbana.
Publication year: 2001
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Eastern Amazon
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.