Processamento e comercialização de produtos derivados da mandioca no nordeste paraense.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): CARDOSO, E. M. R.; MULLER, A. A.; SANTOS, A. I. M. dos; HOMMA, A. K. O.; ALVES, R. N. B.

Summary: A mandiocultura paraense destaca-se pela sua importancia socioeconomica, gerando renda e empregos no meio rural e nos centros consumidores, onde os produtos sao comercializados, A mandioca é cultivada essencialmente pela agricultura familiar, atividade principal, geradora de trabalho no meio rural, contribuindo para a fixacao do homem no campo, reduzindo assim sua migracao para zona urbana.

Publication year: 2001

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.