Micotoxinas: importância na alimentação e na saúde humana e animal.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): FREIRE, F. das C. O.; VIEIRA, I. G. P.; GUEDES, M. I. F.; MENDES, F. N. P.

Summary: A obra apresenta uma revisão atualizada acerca das principais micotoxinas em alimentos, rações e ingredientes, além de informações sobre legislação dessas substâncias em todos os continentes. Espera-se através desse trabalho em apreço, alertar a todos os envolvidos na proteção da saúde pública, além de se atentar evitar problemas à economia do país. Sumário: Principais micotoxinas. Regulamentação de micotoxinas no Brasil e no mundo. Considerações finais.

Publication year: 2007

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.