Análise do teor de gordura de contrafilé bovino pela RMN de 1H em alta resolução.
Análise do teor de gordura de contrafilé bovino pela RMN de 1H em alta resolução.
Author(s): FORATO, L. A.; CORREA, C. C.; RIBEIRO, F. Z.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da; COLNAGO, L. A.
Summary: Avaliar o uso da técnica da RMN como técnica não destrutiva para análise do teor de gordura da carne bovina em dois tipos de cortes: na décima segunda costela (C12), corte americano, e na sexta costela.
Publication year: 2009
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Keywords: Análise de alimento, Gordura, RMN de 1 H
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.