Avaliação da contaminação microbiológica de alface orgânica e convencional em diferentes pontos de comercialização.
Avaliação da contaminação microbiológica de alface orgânica e convencional em diferentes pontos de comercialização.
Author(s): ALVES, S. L. da C.; NEVES, M. C. P.; COSTA, J. R.
Summary: Diagnóstico da alface produzida e/ou comercializada no Rio de Janeiro, comparando produtos orgânicos e convencionais, amostrados diretamente em feiras livres, supermercados em propriedades rurais estado do Rio de Janeiro, avaliando a contaminação biológica dos produtos.
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Agrobiology
Keywords: Alface, Comercialização, Contaminação, Lettuces
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.