Vinho branco.
Vinho branco.
Author(s): RIZZON, L. A.; DALL'AGNOL, I.
Summary: Definição do produto; Etapas do processo de produção; Equipamentos e utensílios; Planta baixa da agroindústira (cantina); Higienização do ambiente, de equipamentos e de utensílios; Boas práticas de elaboração (BPE).
Publication year: 2009
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Bebida Alcoólica, Boas Práticas de Elaboração, Chaptalização, Clarificação, Dtqprocessamento, Engarrafamento, Enologia, Equipamento, Extração, Fermentação, Higienização, Maceração, Metabissulfito de potássio, Mosto, Pequena propriedade, Planta baixa, Processamento, Produção, Vinho, Vinho artesanal, Vinho branco, Vinícola
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.