Cultivo do feijão-caupi (Vigna unguiculata (L.) Walp).

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): RIBEIRO, V. Q.

Summary: Cultivo do feijão-caupi (Vigna unguiculata (L.) Walp); Importância econômica; Clima; Solos e adubação; Cultivares; Produção de sementes; Irrigação; Tratos culturais e manejo de plantas daninhas; Doenças e métodos de controle; Pragas; Colheita, beneficiamento e acondicionamento; Mercado e comercialização; Coeficientes técnicos. Autores: Aderson Soares de Ândrade Júnior, Antônio Apoliano dos Santos, Cândido Athayde Sobrinho, Edson Alves Bastos, Francisco de Brito Melo, Francisco Marto Pinto Viana, Francisco Rodrigues Freire Filho, Jociclér da Silva Carneiro, Maurisrael de Moura Rocha, Milton José Cardoso, Paulo Henrique Soares da Silva, Valdenir Queiroz Ribeiro.

Publication year: 2002

Types of publication: Books

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.