A cultura da mandioquinha-salsa.
A cultura da mandioquinha-salsa.
Author(s): SANTOS, F. F. dos; VIEIRA, J. V.; PEREIRA, A. S.; LOPES, C. A.; CHARCHAR, J. M.
Summary: Recomendacoes tecnicas: clima, principais variedades, epocas de plantio, preparo do solo, calagem e adubacao, irrigacao, controle de pragas e doencas, colheita e classificacao da mandioquinha-salsa.
Publication year: 1993
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Adubação, Arracacai xanthorrhiza, Arracacha, Arracacia Xanthorrhiza, Arracacia xanthorrhiza Bancroff, Arracacia xanthorrhiza Bancroft, Arracacia xanthorriza, Arracaia xanthorriza, Batata baroa, Batata-baroa, Brasil, Calagem, Cerrado, Classificacao, Clima, Colheita, Colheita e classificação, Comercialização, Composition, Composição, Controle, Cultivation, Cultivo, Cultural method, Doença, Doença de Planta, EMBRAPA-CNPH, Hortaliça, Irrigação, Mandioqiunha-salsa, Mandioquinha, Mandioquinha Salsa, Mandioquinha-salsa, Peruvian carrot, Plantio, Praga, Praga de Planta, Pragas e doenças, Produção, Solo, Solo e Adubação, Trato cultural, Tratos culturais, planting, tubérculos - raiz
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.