Cultivo da lentilha (Lens culinaris Medik).
Cultivo da lentilha (Lens culinaris Medik).
Author(s): GIORDANO, L. de B.; PEREIRA, W.; LOPES, J. F.
Summary: Introdução. Clima. Solos e adubação. Cultivares. Plantio. irrigação. Controle de plantas daninhas. Pragas e doenças. Colheita. Custo de produção da lentilha no planalto central (para 1 ha).
Publication year: 1988
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Adubação, Brasil, Brazil, Cerrado, Clima, Controle, Cultivar, Cultivate, Cultivo, Cultural method, Custo, Custo de Produção, Doença, Doença de Planta, Erva Daninha, Grain legume, Irrigação, Leguminosa, Lens Culinaris, Lens culinaria, Lentil, Lentilha, Lentinha, Planta daninha, Plantio, Praga, Praga de Planta, Produção, Sistema de Produção, Solo, Variedade, cropping systems, farming systems
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.