Mudanças climáticas globais e a produção de hortaliças.
Mudanças climáticas globais e a produção de hortaliças.
Author(s): GUEDES, I. M. R. (Ed.).
Summary: Mudanças climáticas e agricultura: uma abordagem agroclimática; Uma análise do efeito do aquecimento global na produção de batata no Brasil; Como as mudanças climáticas poderão afetar as doenças das hortaliças?; Impactos do aquecimento global nas doenças de tomateiro e meloeiro no Brasil; Potential impacts of climate changes on the quality of fruits and vegetables; The role of Florida Cooperative Extension Serviçes in the Climate Challenge; Medidas para mitigar os efeitos das mudanças climáticas na produção de hortaliças.
Publication year: 2009
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Aquecimento global, Clima, Hortaliça, Hotaliças, Mudança Climática, Produção
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.