Utilização da energia e da proteína pelos peixes.
Utilização da energia e da proteína pelos peixes.
Author(s): ROTTA, M. A.
Summary: Utilização da energia dietética; Fatores que afetam as exigências em energia e proteína nos peixes; Espécie; Fase de produção; Temperatura da água; Condição fisiológica; Salinidade da água; Interação com outros nutrientes; Processos tecnológicos de preparação das dietas; Comparação entre peixes e animais terrestres.
Publication year: 2002
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Pantanal
Keywords: Aquacultura, Energia, Nutrição, Peixe, Protein, Proteína, aquaculture, energy, fish, nutrition
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.