Manual para processamento de pimentas (Capsicum spp) desidratada.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): CORNEJO, F. E. P.; NOGUEIRA, R. I.; WILBERG, V. C.

Summary: Introdução. Secagem de pimenta - processo utilizado pelos produtores. Desidratação de pimenta - secagem artificial em secador de cabine. Recepção / seleção. Trituração. Colocação em bandejas. Carregamento do secador. Descarregamento. Embalagem. Fluxograma básico de processamento de pimenta desidratada. Higiene e sanificação. Recomendações gerais para as etapas de processamento. Vantagens deste processo.

Publication year: 2005

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.