Feijão-caupi no Brasil: produção, melhoramento genético, avanços e desafios.
Feijão-caupi no Brasil: produção, melhoramento genético, avanços e desafios.
Author(s): FREIRE FILHO, F. R.
Summary: Introdução; Referencial histórico; Nomes populares no Brasil e em outros países; Produção e importância socioeconômica; Tipos comerciais de grãos; Mercado; Melhoramento genético; Perspectivas e potencialidades. Autores: Francisco Rodrigues Freire Filho, Valdenir Queiroz Ribeiro, Maurisrael de Moura Rocha, Kaesel Jackson Damasceno e Silva, Maria do Socorro da Rocha Nogueira e Erina Vitório Rodrigues.
Publication year: 2011
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Agronegócio, Cadeia Produtiva, Feijão de Corda, Sistema de Produção
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.