Características para a fenotipagem de acessos de feijão comum (Phaseolus vulgaris).

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): COSTA, J. G. C. da; OLIVEIRA, J. P. de; ABREU, B. S.

Summary: Para a caracterização de acessos de feijão comum (Phaseolus vulgaris) devem ser usadas características altamente hereditárias, de fácil observação a olho nu e não influenciáveis pelo ambiente. Foram definidas e testadas características que possuem essas propriedades. As características usadas foram de fácil aplicação e permitiram a diferenciação entre acessos.

Publication year: 2012

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.