Tecnologia industrial.
Tecnologia industrial.
Author(s): PACHECO, T. F.
Summary: Parâmetros de interesse industrial para sorgo sacarino e cana-de-açúcar; Colheita e processamento; Transporte do material; Preparo para extração; Extração: moagem e difusão; Análise de POL; Retirada das impurezas; Clarificação; Decantação; Preparo do mosto; Preparo do inóculo; Condução da fermentação; Rendimento; Controle de contaminações; Processo fermentativo; Produtos secundários; Separação do fermento; Destilação; Utilização da vinhaça; Considerações finais.
Publication year: 2012
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Agroenergy
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.