Busca de Produtos e Serviços
Filter by:
The development of alternatives for the processing of green coconut shells helps reduce the inadequate disposal of solid waste and provides a new income option for production sites. The green coco ...Process: To obtain fertilizer, corrective, remineralizer, substratum Launch year: 2004 Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry |
*Content only available in Portuguese
A tecnologia compreende o cultivo do tomateiro em sacos contendo substrato de fibra de casca de coco verde, fertirrigado com uma solução nutritiva. Quando comparado ao cultivo no solo, o cultivo d ...Agricultural practice: Other agricultural practices Launch year: 2011 Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry |
*Content only available in Portuguese
O Gelado de Babaçu é uma formulação artesanal à base de amêndoa de coco babaçu, desenvolvido por meio de intercâmbio de conhecimentos entre ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2024 Responsible Unit: Embrapa Maranhão |
*Content only available in Portuguese
A partir da união de conhecimentos técnico-científicos, saberes tradicionais e o uso de insumos locais de baixo custo, fácil acesso ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2024 Responsible Unit: Embrapa Maranhão |