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Author(s): ALVES, R. de B. N.; MATTOS, P. S. R. de; FREITAS, V. M. T. de; DORALINA, F. B.; ANDRADE, E. dos S.
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Author(s): SILVA JUNIOR, J. F. da; MUNIZ, A. V. C. da S.; LEDO, A. da S.; MAIA, M. C. C.; CARVALHAES, M. A.; SILVA, S. M. da C. e; DULLOO, E; ALERCIA, A.
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Author(s): CASTRICINI, A.; COELHO, E. F.; COUTINH0, R. C.; LONDEM L. N. The use of a suitable irrigation schedule that allows optimal banana growth and fruit quality along with increased water use efficiency is important for waste water reduction. |
Author(s): AMORIM, E. P.; BRANDÃO, L. P.; OLIVEIRA, L. S.; SOUZA, C. P. F.; PEREIRA, V. M.; SEREJO, J. A. dos S.; SILVA, S de O. e The objective of the present work was to quantify the genetic diversity between banana accessions at Embrapa Cassava and Fruits, Brazil, using a list of morpho-agronomic descriptors, as well as to pro... ... |
Author(s): ARAUJO, A. G. de; CORDEIRO, Z. J. M.; ROCHA, H. S.; PASQUAL, M. In order to define the most important variables in disease progression, it is necessary to know the details of the monocycle of the pathogen. Incubation periods and establishment of Sigatoka leaf spot... ... |
Author(s): RODRIGUEZ, M. A. D.; WAALWIJK, C.; MUTUA, P.; DALY, A.; CHANG, P. F. L.; CORCOLON, B. M.; KEMA, G. H. J. Tropical race 4 (TR4) of Fusarium oxysporum f. sp. cubense (Foc) is a quarantinable pathogen in many banana producing regions in the world. Preventing further spread where it is present (e.g. Australi... ... |
Author(s): HOOGERHEIDE, E. S. S.; VENCOVSKY, R.; TIAGO, A. V.; AZEVEDO FILHO, J. A. de A.; ZANETTI, G. T.; PINHEIRO, J. B. O objetivo deste trabalho foi avaliar a diversidade genética de 63 acessos de alho semi-nobre avaliados em dois ambientes no estado de São Paulo. Utilizou-se o delineamento de blocos casualizados, com... ... |
Author(s): VICENTE, L. P.; RODRIGUEZ, M. A. D. Banana world production (2015) was133.7 million ton and is the most important fruit commodity representing a gross value of 45 billion USD. Latin America and the Caribbean (LAC) produce 24 % of the ba... ... |
Author(s): SANTOS, J. O.; RAMOS, S. R. R.; ROCHA, M. de M.; SOBRAL, P. V. C.; FREIRE FILHO, F. R.; BARROS, G. B.; MEIRELLES, A. C. S.; HENRIQUE, J. M.; WETZEL, M. M. V. S. O feijão-mungo-verde (Vigna radiata (L.) Wilczek), também conhecido como feijãomoyashi, é uma leguminosa tradicionalmente cultivada como fonte de alimentos e para uso industrial nas regiões tropicais... ... |
Author(s): SANTOS, J. O.; RAMOS, S. R. R.; ROCHA, M. de M.; SOBRAL, P. V. C.; FREIRE FILHO, F. R.; BARROS, G. B.; MEIRELLES, A. C. S.; HENRIQUE, J. M.; WETZEL, M. M. V. S. O feijão-mungo-verde (Vigna radiata (L.) Wilczek), também conhecido como feijãomoyashi, é uma leguminosa tradicionalmente cultivada como fonte de alimentos e para uso industrial nas regiões tropicais... ... |
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