Search Publications
Filter by:
Author(s): ANDRES, A.; CONCENCO, G.; SCHREIBER, F.; AGOSTINETTO, D.; VARGAS, L.; BEHENCK, J.; CAPUTO, G. A.; ALVES, Y. S.
|
Author(s): MORENO, S. C.; CARVALHO, G. A.; PICANÇO, M. C.; MORAIS, E. G. F. de; PEREIRA, R. M.
|
Author(s): ZANUNCIO, J. C.; MOURÃO, S. A.; MARTÍNEZ, L. C.; WILCKEN, C. F.; RAMALHO, F. de S.; PLATA-RUEDA, A.; SOARES, M. A.; SERRÃO, J. E.
|
Author(s): WADT, L. H. de O.; MAROCCOLO, J. F.; GUEDES, M. C.; SILVA, K. E. da Este capítulo aborda o histórico da descrição, ocorrência e nomenclatura da castanheira-da-amazônia. São apresentadas, aqui, características gerais sobre a espécie e informações relevantes para a padr... ... |
Author(s): SIVIERO, A.; MOREIRA, G. T. S.; CAMPOS, T. de; LESSA, L. S. A mandioca (Manihot esculenta Cranz) é um dos alimentos mais consumidos no mundo sendo fonte de carboidrato, notadamente, para populações de baixa renda. A identificação de genótipos mandioca se faz n... ... |
Author(s): VIEIRA, I. M. B. P.; MAIA, M. B.; MUNHOZ, C. G.; VARELLA, A. C.; FRANTZ, A. C. da L.; TADÊO, R. W. M. O objetivo desse trabalho é identificar as principais espécies que ocorrem em uma área silvipastoril de 34 hectares, submetida aos seguintes tratamentos: 3 níveis de luminosidade sobre a pastagem (ple... ... |
Author(s): FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; UTEMBERG, B. L.; MENDONÇA, F. B.; FURLAN, M. L. N.; BALDI, F.; MUELLER, L. F.; BALIEIRO, J. C. de C.; PEREIRA, A. S. C. The whole cottonseed is a residue from agroindustry rich in polyunsaturated fatty acids able to provide healthy meat, however this residue may affect the flavor. Then, the objective of this study was... ... |
Author(s): GAUZE, J.; MACHADO, J. R. A.; GUIMARAES, L. J. M.; GUIMARAES, P. E. O.; TRINDADE, R. S.; ORSO, L.; POSSER, G. F.
|
Author(s): DEVENS, J.; CARVALHO, P. de; BOURSCHEIDT, M. L. B.; NASCIMENTO, H. L. B.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e The use of legumes in pasture is an economic and sustainable option to include nitrogen in forage-based production systems. Despite this, the low persistence of legumes in pastures is pointed out as o... ... |
Author(s): SENA, J. S. S.; MATOS, A. S.; MARCONDES, C. R.; BEZERRA, L. A. F.; LÔBO, R. B.; RORATO, P. R. N.; CHAVES, L. C. S. The study and determination of the importance of non-genetic factors on production traits of the Nellore breed are essential to genetic evaluation programs, because they define which traits should or... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.