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Author(s): MARCELINO, D. E. P.; VENDRUSCOLO, A.; SANTOS, C. E.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; LEDUR, M. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): FERNANDES, L. T.; GOLDONI, I.; HUL, L. M.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; CANTAO, M. E.; LEDUR, M. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): DAL PIZZOL, M. S.; IBELLI, A. M. G.; SALMÓRIA, L. A.; MORES, M. A. Z.; PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; PERTILLE, F.; MARIANI, P. D. S. C.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): HUL, L. M.; IBELLI, A. M. G.; SAVOLDI, I. R.; MARCELINO, D. E. P.; FERNANDES, L. T.; PEIXOTO, J. O.; CANTAO, M. E.; HIGA, R. H.; GIACHETTO, P. F.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.

Locomotor problems are among one of the main concerns in the current poultry industry, causing major economic losses and affecting animal welfare. The most common bone anomalies in the femur are dysch... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; CARMO, K. B. do; MORES, N.; MORES, M. A. Z.; CANTAO, M. E.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.

Abstract: The articular osteochondrosis (OC) is a disturbance of endochondral ossification occurring in humans and livestock animals. In pigs, OC is one of the major causes of leg weakness, leading to... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): ROMANO, G. de S.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; MORES, N.; MORES, M. A. Z.; CANTAO, M. E.; RECH, R. R.; SAVOLDI, I. R.; CARMO, K. B. do; FIGUEIREDO, E. A. P. de; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.

Resumo: A osteocondrose (OC) é uma das principais causas de claudicação em suínos, afetando até 80% dos animais reprodutores e de produção, levando a perdas econômicas e reduzindo o bem estar. Com o o... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): FURTADO, A. A. L.; MACHADO, R. L. P.; DUTRA, A. de S.; CRIBB, A. Y.; FREIRE JUNIOR, M.

A carne de rã se destaca pelo seu sabor suave e pela sua textura. Além disso, se apresenta como reserva proteica de elevado valor biológico e baixo teor de gorduras, uma característica diferencial des... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

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