Search Publications
Filter by:
Author(s): MARCELINO, D. E. P.; VENDRUSCOLO, A.; SANTOS, C. E.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; LEDUR, M. C.
|
Author(s): FERNANDES, L. T.; GOLDONI, I.; HUL, L. M.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; CANTAO, M. E.; LEDUR, M. C.
|
Author(s): DAL PIZZOL, M. S.; IBELLI, A. M. G.; SALMÓRIA, L. A.; MORES, M. A. Z.; PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; PERTILLE, F.; MARIANI, P. D. S. C.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.
|
Author(s): IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; CARMO, K. B. do; MORES, N.; MORES, M. A. Z.; CANTAO, M. E.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C. Abstract: The articular osteochondrosis (OC) is a disturbance of endochondral ossification occurring in humans and livestock animals. In pigs, OC is one of the major causes of leg weakness, leading to... ... |
Author(s): ROMANO, G. de S.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; MORES, N.; MORES, M. A. Z.; CANTAO, M. E.; RECH, R. R.; SAVOLDI, I. R.; CARMO, K. B. do; FIGUEIREDO, E. A. P. de; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C. Resumo: A osteocondrose (OC) é uma das principais causas de claudicação em suínos, afetando até 80% dos animais reprodutores e de produção, levando a perdas econômicas e reduzindo o bem estar. Com o o... ... |
Author(s): FURTADO, A. A. L.; MACHADO, R. L. P.; DUTRA, A. de S.; CRIBB, A. Y.; FREIRE JUNIOR, M. A carne de rã se destaca pelo seu sabor suave e pela sua textura. Além disso, se apresenta como reserva proteica de elevado valor biológico e baixo teor de gorduras, uma característica diferencial des... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.