Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): MASCIOLI, A. dos S.; MOURA NETO, J. B. de; PEREIRA, L. G. R.; YAMAMOTO, S. M.; ARAGÃO. A. S. L. de; CHIZZOTTI, M. L.; SANTOS, G. A.

Avaliaram-se as medidas do músculo Longissimus dorsi e a composição tecidual do corte do lombo de 24 ovinos Santa Inês, castrados, mantidos em baias individuais e alimentados com quatro níveis de subs... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): ALBUQUERQUE, C. C. de; SOUSA, D. R. de; SILVA, A. C. F. da; ROGERIO, M. C. P.; VASCONCELOS, A. M. de; LANDIM, A. V.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): MARTINS, L. da S.; SILVEIRA, J. C. da; OSÓRIO, M. T. M.; BORBA, M. F. S.; ESTEVES, R. M. G.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): MENEZES, L. F. de O.; LOUVANDINI, H.; MARTHA JÚNIOR, G. B.; MCMANUS, C.; GARCIA, J. A. S.; MURATA, L. S.

Foram avaliadas as características de carcaça, os componentes não-carcaça e o rendimento da 12a costela de cordeiros Santa Inês terminados em pastejo rotacionado com três forrageiras tropicais (A. gay... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): SANTOS, E. F. dos; VENDRUSCULO, L. G.; LOPES, L. B.; SANTOS, R. dos; OLIVEIRA, J. A. de

A qualidade da carne é influenciada por diversos fatores, como: condições no pré-abate, precocidade dos animais, variação entre raças, composição de dieta, entre outros. Alguns desses fatores influenc... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): CORRÊA, J. M. X.; SOARES, P. C. L. R.; MICHEL, A. F. R. M.; ALLAMAN, I. B.; LAMEIRA, O. A.; LAVOR, M. S. L. de; CLARK, R. M. de O.; SILVA, E. B.

Foi avaliada a atividade cicatrizante do óleo-resina de copaíba ?in natura? em feridas cirúrgicas cutâneas induzidas em ratos. Setenta e dois ratos foram distribuídos em três grupos: Grupo Controle Ne... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): RIZZON, L. A.; MIELE, A.

The production and commercialization of Brazilian grape juice is increasing annually, mainly due to its typicality, quality, and nutritional value. The present research was carried out in view of the... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): CONGRESSO DITIGAL DE NANOBIOTECNOLOGIA E BIOENGENHARIA (IV CDNB)

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): MATTOS, C. W.; CARVALHO, F. F. R. de; GUIM, A.; ARAUJO, G. G. L. de; BATISTA, A. M. V.; RIBEIRO, V. L.; ARAÚJO, R. F. S. da S.

O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito de diferentes níveis de feno de erva-sal (Atriplex monmularia L.).

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.