Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVA, G. O. da; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B.; MELO, R. A. de C. e; PILON, L.; FERREIRA, J. C. Purple-fleshed sweetpotato (Ipomoea batatas) have gained attention from producers and consumers for their nutritional values and high levels of anthocyanins. This study aimed to evaluate the adaptabil... ... |
Author(s): PILON, L.; GUEDES, J. S.; BITENCOURT, B. S.; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B. Eight new genotypes of sweetpotato produced by Embrapa Hortaliças (orange-fleshed: MD09026-OF and MD09024-OF; cream-fleshed: MD09011-CF, MD09004-CF, MD10039-CF, and MD10004-CF; yellow-fleshed: MD09017... ... |
Author(s): FERREIRA, J. C.; VENDRAME, L. P. de C.; RESENDE, G. M. de; AMARO, G. B.; SILVA, G. O. da; MELO, R. A. de C. e Considerando-se a vasta diversidade de cores das raízes de batata-doce, os genótipos de polpa roxa têm se destacado em função do seu conteúdo de antocianinas, fotoquímicos com ação antioxidante. Para... ... |
Author(s): MENDES, L. da S.; PEREIRA, R. B.; AMARO, G. B.; PINHEIRO, J. B. O objetivo deste trabalho foi avaliar a reação de cultivares de batata-doce a Plenodomus destruens. As cultivares utilizadas foram: Princesa, Braszlândia Branca, Brazlândia Roxa, Brazlândia Rosada, Be... ... |
Author(s): SILVA, G. O. da; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; MELLO, A. F. S.; BORTOLETTO, A. C.; FELDBERG, N. P.; CARVALHO, A. D. F. de; AMARO, G. B. The average yield and quality of sweetpotato in Brazil are below the crop potential due to several traits that can be improved by plant breeding. This study aimed to evaluate the performance of sweet... ... |
|
|
Author(s): MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; SILVA, G. O. da; AMARO, G. B.; PILON, L.; GUIMARAES, J. A.; PINHEIRO, J. B.; PEREIRA, R. B. Apresenta a nova cultivar de batata-doce de polpa roxa BRS Anembé desenvolvida pela Embrapa Hortaliças possui características como polpa roxa de cor intensa, bom desempenho agronômico, estabilidade em... ... |
Author(s): PEREIRA, R. B.; AMARO, G. B.; RIBEIRO, M. C. V.; PINHEIRO, J. B. O objetivo deste trabalho foi avaliar a reação de cultivares de batata-doce lançadas pela Embrapa e de acessos do BAG mantido na Embrapa Hortaliças ao mal-do-pé em casa de vegetação. |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.