Search Publications
Filter by:
Author(s): WEIRICH, A. P.; BERNARDES NETO, J. F.; PINHEIRO, J. B.; MACEDO, A. G.; BISCAIA, D.; RIBEIRO, C. S. C.; CARVALHO, S. I. C. de
|
|
Author(s): BERNI, R. F.; CHAVES, F. C. M.; TEIXEIRA, W. G.; GAMA, A. da S. O pimentão é a principal hortaliça produzida em cultivo protegido no estado do Amazonas. Um dos principais problemas neste sistema de cultivo, é a presença de murcha bacteriana, causada por Ralstonia... ... |
Author(s): PEREIRA, R. B.; MOURA, A. P. de; PINHEIRO, J. B. Essa Circular Técnica tem como objetivos orientar produtores de tomate e pimentão quanto aos cuidados a serem adotados na aplicação de agrotóxicos nas culturas do tomate e do pimentão cultivados em am... ... |
|
|
|
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.