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Author(s): SILVA, G. A. da; POLI, J. S.; POLETTO, C. M.; SCHAKER, P. D. C.; VALENTE, P.
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Author(s): CASTRO, C. P. de; ABREU, C. G. de; MORAES, T. S. J. de; ZIED, D. C.; SIQUEIRA, F. G. de; DIAS, E. S. Lentinula edodes is a primary wood-decomposing fungus that can be cultivated on wood logs or via axenic culture on sawdust-based substrate supplemented with some type of bran. Currently, the axenic cu... ... |
Author(s): BRITO, J. R. F.; SANTOS, E. M. P.; ARCURI, E. F.; LANGE, C. C.; BRITO, M. A. V. P.; SOUZA, G. N.; CERQUEIRA, M. M. O. P.; BELTRAN, J. M. S.; CALL, J. E.; LIU, Y.; PORTO-FETT, A. C. S.; LUCHANSKY, J. B. A study was designed to recover Listeria monocytogenes from pasteurized milk and Minas frescal cheese (MFC) sampled at retail establishments (REs) and to identify the contamination source(s) of these... ... |
Author(s): COELHO, B. E. S.; LIMA, M. dos S.; RYBKA, A. C. P.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de O escurecimento da polpa de frutas é um dos maiores problemas para a conservação deste produto, e associado à elevada atividade enzimática. O uso do calor é empregado para a inativação enzimática e au... ... |
Author(s): CAMACHO, P. G.; SBRISSIA, A. F.; PINTO, C. E.; BALDISSERA, T. C.; SCHIRMANN, J.; GARAGORRY, F. C.; TOMAZELLI, D.; LOPES, C. F. En este trabajo se evaluaron y compararon la emisión de N2O generados por los sistemas pastoriles más empleados en Santa Catarina, Brasil. |
Author(s): SCIVITTARO, W. B.; JARDIM, T. M.; GUEVARA, M. D. F.; MARTINAZZO, R.; KUNDE, R. J.; BARROS, L. M.; RODRIGUES, R. A.; SOUSA, R. O.; MONTEIRO, A. B.; STÖCKER, C. M.
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Author(s): LACERDA, C. L.; SILVEIRA, A. A.; FARIAS, M. de O.; CORRÊA, G. da S.; AMARAL, R. de L.; CERONI, A. I.; SCIVITTARO, W. B.
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Author(s): MARTIN, M. de S.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; ROSSETTO, J.; SILVA, M. A. P. da; SAVIAN, J. V.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.
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Author(s): SAVIAN, J. V.; CEZIMBRA, I. M.; S FILHO, W.; BONNET, O. J. F.; BARTH NETO, A.; SCHONS, R. M. T.; TISCHLER, M. R.; NUNES, P. A. A.; ALMEIDA, G. M.; ARAÚJO, B.; BARRO, R.; GENRO, T. C. M.; BERNDT, A.; BARIONI, L. G.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.
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Author(s): PESSOA, M. C. P. Y.; LIMA, M. A. de; VILELLA, O. V. Agricultural activities have been pointed out as one of anthropogenic sources of greenhouse gas emissions, which influence on climatic changes. Information available at Intergovernmental Panel on Clim... ... |
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