Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.

Foram estudados os efeitos da sacarose e da água de mistura no processamento de farinha de mandioca por extrusão. As variações de sacarose (0-20% p/p) e água (28-42% p/p) foram estudadas empregando-se... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L. R.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

No Cerrado brasileiro, há uma grande diversidade de cores, tamanhos e aromas de frutos em acessos silvestres de P. edulis. Estes acessos também são importantes fontes de resistência a doenças, podendo... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.