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Author(s): GALLEGO, S.; JIMÉNEZ, M. F.; OSPINA, B.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V. de
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Author(s): RIBEIRO, C. C. A.; OLIVEIRA, O. N. C. de; GRASSI, M. J. S.; SAQUI, D.; PALHARES, J. C. P.; OLIVEIRA, M. D. de; SANTOS, S. A. Este trabalho objetivou desenvolver um aplicativo para prever se a disponibilidade de água existente nas fontes localizadas nas UM é suficiente para atender os requerimentos dos animais existentes. |
Author(s): SANTOS, M. C.; DIONÍSIO, A. G. G.; AMARAL, C. D. B. do; NOGUEIRA, A. R. de A.; NÓBREGA, J. A.
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Author(s): MENEZES, V. G.; MONTE, A. P. O.; BARBERINO, R. de S.; GOUVEIA, B. B.; LINS, T. L. B.; MACEDO, T. J. S. e; OLIVEIRA JÚNIOR, J. L. de; ARAÚJO, C. de A.; CAMPOS, F. S.; OLIVEIRA FILHO, E. F. de; BATISTA, A. M.; QUEIROZ, M. A. A.; ARAUJO, G. G. L. de; MATOS, M. H. T. de; WISCHRA, A. This study evaluated the effect of reduced water intake on survival, apoptosis and immunoexpression of leptin in sheep preantral follicles, activation of primordial follicles, serum levels of leptin,... ... |
Author(s): VIEIRA, I. F. B.; ROLIM NETO, F. C.; CARVALHO, M. N.; CALDAS, A. M.; COSTA, R. C. A.; SILVA, K. S. da; PARAHYBA, R. da B. V.; PACHECO, F. A. L.; FERNANDES, L. F. S.; PISSARRA, T. C. T The exploitation of natural resources has grown mainly due to the high rate of population growth that changed over time around the planet. Water is one of the most needed resources essential for survi... ... |
Author(s): DORES, E. F. G. DE C.; SPADOTTO, C. A.; MINGOTI, R. ABSTRACT: Pesticides residues have been detected in groundwater all around the world, but most published studies were carried out in temperate climate countries despite the intensive use of these subs... ... |
Author(s): SANTOS, R. R. dos S.; CASTRO, C. D. P. da C.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, F. L. H. da Com o avanço tecnológico, a produção mundial de frutas tem apresentado crescimento contínuo, o que aponta para certo beneficiamento na elaboração de bebidas alcoólicas. Este trabalho faz uma prospecçã... ... |
Author(s): PEREIRA, M.; WERNER, J.; MACEDO, M. C. M.; ALMEIDA, R. G. de; DICKHOEFER, U.
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Author(s): WURLITZER, N. J.; BENEVIDES, S. D.; SILVA, D. F. M. DA; MAIA, C. L.; PONTES, C. M.; GARRUTI, D. dos S.; NUNES, G. M. V. C. A amêndoa é a parte mais valorizada do coco-babaçu. Esta pesquisa teve como objetivo estabelecer condições de processamento de bebida vegetal utilizando-se a amêndoa de coco-babaçu como matéria-prima,... ... |
Author(s): RODRÍGUEZ OSUNA, V.; BÖRNER, J.; NEHREN, U.; PRADO, R. B.; GAESE, H.; HEINRICH, J. Introduction: Land use intensification and urbanisation processes are degrading hydrological ecosystem services in the Guapi-Macacu watershed of Rio de Janeiro. A proposal to pay farmers to restore na... ... |
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