Search Publications
Filter by:
Author(s): AZEVEDO, J. A. G.; PINA, D. dos S.; PEREIRA, L. G. R.; OLIVEIRA, A. S. de; CARVALHO, G. G. P. de; SOUZA, N. K. de P. Objetivando desenvolver e validar modelos de predição do fracionamento de carboidratos da cana-de-açúcar com base em componentes fibrosos, foram realizadas determinações em triplicata da fibra em dete... ... |
Author(s): OLIVEIRA, V. da S.; MORAIS, J. A. da S.; FAGUNDES, J. L.; SANTANA, J. C. S.; MUNIZ, E. N.; VALENCA, R. de L.
|
Author(s): CRUZ, P. G. da; FIGUEIREDO, M. P. de; PEREIRA, L. G. R.; BERGAMASCHI, K. B.; RODRIGUES, C. S.; RECH, C. L. de S. RESUMO - O objetivo deste trabalho foi determinar a composição química, o fracionamento dos carboidratos e a cinética da fermentação ruminal in vitro dos carboidratos não fibrosos e carboidratos fibro... ... |
Author(s): NOVAES, J. J. da S.; FERREIRA, F. G.; LEITE, L. C.; CAMPOS, V.; RODRIGUES, V. O.; SANTOS, J. de J. dos; MAZZA, P. H. S.; OLIVEIRA, E. J. de
|
Author(s): NOVAES, J. J. da S.; LEITE, L. C.; FERREIRA, F. G.; OLIVEIRA, E. J. de; CAMPOS, V. P.; PEREIRA, J. R. R.
|
Author(s): GONÇALVES, M. T.; OLIVEIRA, A. F. de S.; MELLO, S. Q. S.; SOARES, T. V.; OLIVEIRA, R. de P.; OLIVEIRA, L. G.; RODRIGUES, J. A. S.
|
Author(s): DERESZ, F.; FUKUMOTO, N. M.; DAMASCENO, J. C.; MARTINS, C. E.; CÓSER, A. C. Objetivou-se com este trabalho avaliar as frações de carboidratos de amostras de pastejo simulado das gramíneas: capim-marandu (Brachiaria brizantha, Stapf cv. Marandu), capim-tanzânia (Panicum maximu... ... |
Author(s): DINIZ, W. P. S.; SANTOS, M. V. F.; CUNHA, M. V.; LIRA JUNIOR, M. A.; SIMÕES NETO, D. E.; OLIVEIRA, O. F.; ARAUJO, G. G. L. de; MELLO, A. C. L.; SANTOS, L. S. Productive and nutritional traits of forage species in various regions worldwide depend on different management strategies. This study aimed to evaluate the effects of harvest frequency (56, 77 and 98... ... |
Author(s): PESSOA, D. V.; ANDRADE, A. P. de; MAGALHÃES, A. L. R.; TEODORO, A. L.; SANTOS, D. C. dos; ARAUJO, G. G. L. de; MEDEIROS, A. N. de; NASCIMENTO, D. B. do; VALENÇA, R. de L.; CARDOSO, D. B. The objective of this study is to evaluate the bromatological composition, carbohydrate fractionation, in vitro digestibility and gas production of varieties of forage cactus of the genus Opuntia, ass... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.