Search Publications
Filter by:
|
Author(s): MAZZOCATO, A. C.; SILVEIRA, M. C. T. da; ALVES BRANCO, V. T.
|
Author(s): RODRIGUES, C. S.; NASCIMENTO JÚNIOR, D. do; DETMANN, E.; SILVA, S. C. da; SOUSA, B. M. de L.; SILVEIRA, M. C. T. da
|
|
Author(s): VIANA, M. C. M.; QUEIROZ, C. G. de S.; LEMOS FILHO, J. P. de; ANDRADE, C. de L. T. de; PURCINO, H. M. A.
|
|
|
Author(s): BALDISSERA, T. C.; DALLA COSTA, M.; PINTO, C. E.; PASSOS, J. F. M. dos; GARAGORRY, F. C.; BETTONI, J. C.; SOUZA, J. A. de; COSTA JUNIOR, N. B.; WERNER, S. S.
|
Author(s): PELLEGRIN, A. C. R. S. de; PIRES, C. C.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; LOPES, J. F.; GRIEBLER, L.; SIMÕES, F. de S. B.; OCAÑA, G. O objetivo desta pesquisa foi avaliar o efeito da suplementação privativa, com concentrado ou leguminosa, sobre qualidade sensorial da carne de cordeiros lactentes mantidos em pastejo de azevém. |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.