Search Publications
Filter by:
Author(s): PELLEGRIN, A. C. R. S. de; PIRES, C. C.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; LOPES, J. F.; GRIEBLER, L.; SIMÕES, F. de S. B.; OCAÑA, G. O objetivo desta pesquisa foi avaliar o efeito da suplementação privativa, com concentrado ou leguminosa, sobre qualidade sensorial da carne de cordeiros lactentes mantidos em pastejo de azevém. |
|
|
|
|
|
|
|
Author(s): SANTOS, S. F. da C. B. dos; FERREIRA, A. C. M.; CARVALHO, S. P.; BRITO, L. de C. R. de; SILVA, G. S. F.; SOUZA, H. A. de Objetivou-se com o presente estudo avaliar a atividade microbiológica do solo com diferentes forrageiras consorciadas com a cultura do milho. |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.