Search Publications
Filter by:
Author(s): OLIVEIRA, A. M. S. DE; GOMIDE, C. A. de M.; PACHECO, V. S.; ARAUJO, E. S.; COSTA, I. A.; ANJOS, A. J. DOS
|
Author(s): GUIMARAES, C. T.; MELO, J. O.; GOMES, E. A.; CARNEIRO, N. P.; COSTA, M. M.; SILVA, F. R.; LANGARO, N. C.; CARVALHO, L. J. C. B.; ALVES, V. M. C.; PURCINO, A. A. C.
|
Author(s): NOCE, M. A.; SOUZA, I. F.; KARAM, D.; FRANÇA, C. A.
|
Author(s): MARTINS, V. L. C.; SILVA, M. J. S. da; MARTINS-DA-SILVA, R. C. V.
|
|
|
Author(s): MAZZOCATO, A. C.; SILVEIRA, M. C. T. da; ALVES BRANCO, V. T.
|
|
Author(s): PELLEGRIN, A. C. R. S. de; PIRES, C. C.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; LOPES, J. F.; GRIEBLER, L.; SIMÕES, F. de S. B.; OCAÑA, G. O objetivo desta pesquisa foi avaliar o efeito da suplementação privativa, com concentrado ou leguminosa, sobre qualidade sensorial da carne de cordeiros lactentes mantidos em pastejo de azevém. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.