Search Publications
Filter by:
Author(s): NASCIMENTO JUNIOR, A. do; BASSOI, M. C.; FOLONI, J. S. S.; SILVA, S. R.; TAVARES, L. C.; Miranda, L. C.; BORGES, R. de S. A Embrapa Soja, em parceria com a Embrapa Trigo, vem conduzindo, em Londrina-PR, um programa de desenvolvimento de novas cultivares de triticale, visando indicação para o Paraná e os estados limítrofe... ... |
Author(s): NAZARENO, N. R. X.; PEREIRA, A. da S.; SILVA, G. O. da; CASTRO, C. M.; BERTONCINI, O.; MEDEIROS, C. A. B.; HIRANO, E.; GOMES, C. B.; CAMPOS, J. F. Em função de sua rusticidade, a cultivar IPR Cris é recomendada para sistemas de produção agroecológicos e para a agricultura familiar. Todavia, dada a aparência de seus tubérculos ovalados, gemas ras... ... |
Author(s): FERREIRA, E. G.; MELEM JUNIOR, N. J.; BRITO, O. R. O experimento foi conduzido na fazenda escola da Universidade Estadual de Londrina em área de área de Nitossolo Vermelho eutroférrico latossólico argiloso, com o objetivo de avaliar os efeitos da adub... ... |
Author(s): SILVA, G. O. da; ZUCOLOTTO, J.; PEREIRA, G. E.; RAGASSI, C. F.; CARVALHO, A. D. F. de; PEREIRA, A. da S. Avaliaram-se genótipos de batata em sistema orgânico na região produtora de batata do Centro-Oeste brasileiro. |
Author(s): GOMES, L. R.; FERREIRA, A. L.; RIBEIRO, W. R.; ZAIDEM, A. L. de M.; VALDISSER, P. A. M. R.; FARIA, J. C. de; PINHEIRO, P. V. Cowpea mild mottle virus (CPMMV) tem ocorrido com maior frequência em áreas de produção de feijão nos últimos anos, causando relevantes perdas de produtividade. Recentemente, foi identificada variabil... ... |
|
Author(s): ALMEIDA, M. M. de; SOUZA, Y. O. de; LUQUETTI, S. C. P. D.; SABARENSE, C. M.; CORRÊA, J. O. do A.; CONCEIÇÃO, E. P. S. da; LISBOA, P. C.; MOURA, E. G. de; SOARES, S. M. A.; GUALBERTO, A. C. M.; GAMEIRO, J.; GAMA, M. A. S. da; LOPES, F. C. F.; GARCIA, R. M. G. Synthetic supplements of conjugated linoleic acid (CLA) containing 50:50 mixture of cis-9, trans-11 and trans-10, cis-12 CLA isomers have been commercialized in some places for reducing body fat. Howe... ... |
Author(s): KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; PEREIRA, L. F. P.; SERA, T.; SILVA, J. B. G. D.; BENASSI, M. T. Lipids are important components of coffee beverage flavor and aroma. Coffee oil is rich in diterpens of the kaurane family, mainly cafestol (C20H28O3) and kahweol (C20H26O3), which have increasingly r... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.