Search Publications
Filter by:
|
Author(s): ROCHA, M. I. P.; MELLO, S. S. DE; BUZATTO, V. C.; OLIVEIRA, A. de L.; BRESSANI, F. A.; MALAGO JUNIOR, W.; NICIURA, S. C. M. A maciez da carne é influenciada pela intensidade da degradação de proteínas miofibrilares no período pós-mortem. |
|
Author(s): BARBOSA, A. de M.; FRANCO, I. M.; MARTORANO, L. G.; TOURNE, D. C. M. O objetivo neste trabalho foi propor uma unidade pedagógica em uma área de proteção ambiental (APA) da Ilha do Combú com base em resultados térmico-hídricos associados à verticalização e perda de área... ... |
|
|
Author(s): MENEZES, A. J. E. A. de; HOMMA, A. K. O.; OLIVEIRA, M. E. C.; MATOS, G. B. de Realizou-se no Município de Soure o levantamento dos dados dos agricultores familiares extrativistas que realizam o processo de extração do óleo de tucumanzeiro, o qual contou com 20 entrevistados. Es... ... |
|
Author(s): REIMCHE, R. B.; DEGRANDI, T. M.; OLIVEIRA, M. de; GUNSKI, R. J.; MARQUES, J. R. F.
|
Author(s): RODRIGUES, S. T.; BERG, M. E. van den; GUILHON, G. M. S. P.; GOMES, J. I.; CAMPOS, P. L. S.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.