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Author(s): AZEVÊDO, J. A. G.; VALADARES FILHO, S. DE C.; DETMANN, E.; PINA, D. DOS S.; PAULINO, M. F.; VALADARES, R. F. D.; PEREIRA, L. G. R.; LIMA, J. C. M. The objective of this study was to evaluate the in situ and in vitro degradation kinetics and to predict the digestible neutral detergent fiber (dNDF) from the incubation times; in situ and in vitro d... ... |
Author(s): SACRAMENTO, J. P.; RIBEIRO, R. S.; SILVEIRA, S. R.; FREITAS, D. S.; SILVA, P. L. P.; PEREIRA, L. G. R.; MADUREIRA, A. P.; MAURICIO, R. M.
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Author(s): REIS, R. H. P. dos; ABREU, J. G. de; ALMEIDA, R. G. de; CABRAL, L. da S.; BARROS, L. V. de; CABRAL, C. E. A.; BEHLING NETO, A.; MATTER, E.; ROYER, P. O.; HERRERA, D. M.; FARIAS, J. de M. solids content (BRIX), NDF/BRIX ratio and tons of sucrose/ha, total digestible nutrients, digestible energy, metabolizable energy, net energy and in vitro digestibility of organic matter, crude protei... ... |
Author(s): TOSTO, M. S. L.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.; HENRIQUES, L. T.; MENEZES, D. R.; BARBOSA, A. M.; ROMÃO, C. O. The aim of this experiment was to evaluate, by means of the semi-automated in vitro gas production technique, fermentation kinetics of carbohydrates and degradability of dry matter (DM) and organic ma... ... |
Author(s): MARTINS, T. P.; GALVANI, D. B.; SANTOS, S. F. dos Resumo: Avaliou-se o potencial de uso de sacos de tecido com diferentes características e porosidades para acondicionamento de amostras em ensaios de produção de gases in vitro. Para isso, amostras de... ... |
Author(s): CHAVES, C. S.; RIBEIRO, K. G.; GOMIDE, C. A. de M.; PACIULLO, D. S. C.; MORENZ, M. J. F.; GAMA, D. S. RESUMO - O experimento foi conduzido na Embrapa Gado de Leite, em Coronel Pacheco, MG, com o objetivo de avaliar o valor nutritivo e a cinética de degradação in vitro de genótipos de capim-elefante su... ... |
Author(s): Ferreira, A. L.; Maurício, R. M.; PEREIRA, L. G. R.; Azevedo, J. A. G. de; OLIVEIRA, L. S.; Pereira, J. M. The objective of this study was to evaluate the nutritional divergence between ten genotypes of forage peanut, based on chemical composition as well as fermentation and in vitro degradation kinetic ch... ... |
Author(s): ARAÚJO, D. S.; SANTOS, C. A. dos; SILVA, E. J. D. da; LOPES, R.; HARADA, P. K. O objetivo deste estudo foi avaliar o potencial de BIT na multiplicação in vitro de banana 'Pacovan'. |
Author(s): FIALHO, A. L. L.; SOUZA, M. B. de; SILVA, W. A. L. da; STERZA, F. de A. M.; NOGUEIRA, E.; KISCHEL, H.
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Author(s): FONTES, J. G.; SOUZA, O. B. S.; JORGE NETO, A.; CARVALHO, J. M. F. C.; SANTOS, J. W. dos; CAMPOS, M. A.; ZAIDAN, H. A.
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