Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): CARVALHO, P. E. R.

NOMES VULGARES POR UNIDADES DA FEDERAÇÃO: pau-d’arco-amarelo, em Alagoas, na Paraíba e em Pernambuco; ipê-tabaco e pau-d’arco-amarelo, na Bahia; ipê-tabaco, no Espírito Santo e no Estado do Rio de Jan... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): CARVALHO, P. E. R.

v. 1: Açoita cavalo; Luechea divaricata; Alecrim; Holocalyx balansae; Amendoim; Pterogyne nitens; Angico; Piptadenia paniculata; Angico branco; Anadenanthera colubrina; Angico cascudo; Anadenanthera p... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): SANTOS, C. V. dos; SOUZA, L. D.; SOUZA, L. da S.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): CARVALHO, J. E. B. de

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): LAU, D.; PEREIRA, P. R. V. da S.

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): RIFFEL, C. T.; LAU, D.; CARRAFA, M.; PEREIRA, P. R. V. da S.; VARGAS, G. C.; BONAMIGO, L.; TAMIOZZO, F.

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): RONCATTO, G.; MARCILIO, H. de C.; CAMPOS, S. de C.; OLIVEIRA, S. S.; ROMANO, M. R.

O Brasil é o maior produtor de maracujazeiro, e produz aproximadamente um milhão de toneladas, destacando-se como uma das principais frutíferas cultivadas no país, sendo que o maracujazeiro amarelo (P... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): RONCATTO, G.; MARCILIO, H. de C.; CAMPOS, S. de C.; OLIVEIRA, S. S.; ROMANO, M. R.

O Brasil é o maior produtor de maracujá, produzindo 838.244 toneladas de frutos em 2013, e o Estado da Bahia representa 42% da produção com 355.020 toneladas de frutos. O Estado do Mato Grosso apresen... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): DORES, E. F. G. C.; SOUZA, L.; SPADOTTO, C. A.; PINTO, A. A.; WEBER, O. L. S.

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): MATSUURA, F. C. A. U.; MATSUURA, M. I. da S. F.; MENEZES, H. C. de

O albedo do maracujá é um resíduo do processamento do suco de maracujá e do consumo da fruta in natura, que possui elevado teor de fibras, como a pectina (2,0% a 3,0%, em base úmida), mas contém compo... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.