Search Publications
Filter by:
Author(s): FLORES, P. S.; SOUZA, C. S. de; RUFINO, C. P. B.; CAPISTRANO, M. da C.; LESSA, L. S. O objetivo desse trabalho foi avaliar a concentração de amido em cultivares de mandioca (Manihot esculenta Crantz) pelo método enzimático e balança hidrostática, e estabelecer padrões para a utilizaçã... ... |
Author(s): HELAYEL, M. A.; CUNHA, N. C. da; MORON, S. E.; SILVA, P. C. A. R. da; UNHA, I. M. da; CHENARD, M. G.; CARVALHO, V. de A. N.; SOUZA, G. N. de; LOPES, S. de P. Changes in glycemic levels can negatively affect the body. Several techniques for the measurement of blood glucose have been described, but the enzymatic method is considered standard and more accurat... ... |
|
Author(s): AZEVEDO, F. H.; BEGNINI, M. R.; GOMES, R. DOS S.; ABREU, J. B. R. DE; CARNEIRO, J. da C.
|
Author(s): CASTRO, C. S. P. de; SOUZADE, J. R.; BLOCH JUNIOR, C. Binding of zinc to a 19 mer double-stranded oligodeoxyribonucleotide was investigated by anodic stripping voltammetry and cyclic voltammetry in order to understand the roles of zinc in DNA cleavage ca... ... |
|
Author(s): LUZ, C. E. A.; REIS, A. M.; BOITEUX, L. S.; SUINAGA, F. A. O objetivo deste trabalho foi o de avaliar a eficiência de três métodos de emasculação em duas cultivares de alface americana. Para tanto, realizou-se um experimento nas casas de vegetação da Embrapa... ... |
Author(s): COUTINHO, R. R.; SHIRATSUCHI, L. S.; MOREIRA, B. C.; FALEIRO, V. de O. Produtores solicitam frequentemente análise de nematoides de suas áreas, porém, não se tem conhecimento de quanto e onde amostrar. O objetivo do trabalho foi utilizar a geoestatística para estimar equ... ... |
Author(s): JUHÁSZ, A. C. P.; RESENDE, M. D. V. de; LAVIOLA, B. G.; COSTA, M. R. Introdução ao melhoramento de espécies perenes. Objetivos do melhoramento genético. Introdução e conservação de recursos genéticos de pinhão-manso. Sistema reprodutivo de Jatropha curcas. Hibridação.... ... |
Author(s): BRONDI, S. H. G.; MACEDO, A. N.; NOGUEIRA, A. R. de A. Milk and beef are highlighted as widely consumed food of animal origin, so it is important to develop methods for the analysis of pesticide residues in such matrices. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.