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Author(s): BORTOLUZ, V. R.; SILVA, B. T. C. DA; VIAN, A. L.; MARSON, G.; GATELLI, A. E. P.; MARODIN, G. A. B.; HAWERROTH, F. J.; BORTOLUZ, L.; BREDEMEIER, C. A poda é um dos principais tratos culturais na cultura da macieira (Malus domestica), sendo responsável por potencializar e regular seu rendimento ao longo das safras. Neste estudo, buscou-se avaliar... ... |
Author(s): GAMA, M. de M. B.; VIEIRA, A. H.; LOCATELLI, M. This study reported on the pruning trial in a commercial plantation of teak in the State of Rondonia in northwestern Brazil. Este estudo relatou sobre o julgamento de poda em uma plantação comercial d... ... |
Author(s): CORSINO, A. L.; SILVA, D. A. da; MELO, L. A. M. P. de; CAVALCANTI, T. B. Cuphea pulchra Moric. is a species native to the Cerrado and Caatinga biomes that grows in environments with high temperatures and low rainfall and can be adapted as an ornamental plant for pots. Test... ... |
Author(s): SILVA, A. F.; SANTANA, L. M. de; SILVA, M. M. da A Embrapa, bem como outros órgãos de pesquisa e extensão, vem trabalhando junto aos agricultores familiares, buscando soluções viáveis, de baixo custo, que permitam a atividade destes produtores em ár... ... |
Author(s): GONZAGA, D. S. M.; FERNANDES, S. R. Poda do cafeeiro Robusta; Necessidades de poda do cafeeiro; Objetivos da poda no cafeeiro; Época de poda; Tipos de poda; A recepa pode ser aplicada de duas maneiras. |
Author(s): SPERA, S. T.; MAGALHAES, C. A. de S.; FARIAS NETO, A. L. de; WOLF, G.; DORNELAS, K. C. The high values of SMRP indicate reduction of soil water infiltration and high levels of soil erosion. Integrated CLS include forest and pastures. The SMRP of soils managed with CLS can be affected by... ... |
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Author(s): SCHENK, J. C. M.; GUIMARÃES, P. de S.; RODRIGUES, L. M. R.; DINIZ, L. E. C.; ARRUDA, N.; REZENDE, A. M.; DESTÉFANO, S. A. L.; PADILHA, L.; MALUF, M. P.; GUERREIRO FILHO, O. This study investigated the response of arabica coffee plants to the pathogen Pseudomonas coronafaciens pv. garcae using RNA-seq technology. Susceptible and resistant coffee plants were inoculated wit... ... |
Author(s): ABREU, G. F.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; FANTAZZINI, T. B.; VILELA, A. L. Storage is important in the coffee post-harvest. Determining the maximum period that coffee can remain storaged is important aiming to reduce losses in quality and, consequently, allow the producer to... ... |
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