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Author(s): OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.
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Author(s): TRINDADE, L. C. da; MARQUES, E.; LOPES, D. B.; FERREIRA, M. A. da S. V. Com o objetivo de desenvolver um método molecular para detecção e identificação de Xanthomonas campestris pv. viticola (Xcv), agente causal do cancro bacteriano da videira, oligonucleotídeos (primers)... ... |
Author(s): STEPHAN, M. P.; COSTA, A. M.; AZEVEDO, T. de L.; ROSA, J. S. da; SANTOS, A. A. dos Brazil is the center of diversity and dispersion of species of the genus Passiflora. Two species of passion fruit Passiflora tenuifila BRS VT (passiflora garlic) and another of Passiflora setacea BRS... ... |
Author(s): CROSSA, J.; MONTESINOS-LÓPEZ, O. A.; PÉREZ-RODRÍGUEZ, P.; COSTA-NETO, G.; FRITSCHE-NETO, R.; ORTIZ, R.; MARTINI, J. W. R.; LILLEMO, M.; MONTESINOS-LÓPEZ, A.; JARQUIN, D.; BRESEGHELLO, F.; CUEVAS, J.; RINCENT, R. Genomic-enabled prediction models are of paramount importance for the successful implementation of genomic selection (GS) based on breeding values. As opposed to animal breeding, plant breeding includ... ... |
Author(s): MATTOS, N. G.; ANDRADE, A. C. Conilon coffee belongs to the Coffea canephora species, which is a diploid (2n = 2 × = 22), perennial, allogamous plant with a high genetic variability. Consequently, a plantation established from see... ... |
Author(s): PINHEIRO, R. R.; BRITO, R. L. L.; VERAS, A. K. A.; RODRIGUES, A. S.; SOUZA, K. C.; ANDRIOLI, A.; NASCIMENTO, C. B.; SIDER, L. H.
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Author(s): OLIVEIRA, A. M. R.; BANGELI, E. V.; HUNGRIA, M.; SILVEIRA, J. R. P.; LUCIANO KAYSER VARGAS; BRUNO BRITO LISBOA RESUMO: A identificação de estirpes de rizóbio tem sido feita pela especificidade por hospedeiros e ensaios microbiológicos tradicionais. Por constituírem um grupo filogeneticamente heterogêneo, difer... ... |
Author(s): MAMEDE, A. M. G. N.; PEREIRA, M. da S. G.; SANTOS, T. F. dos; OLIVEIRA, T. C. de; LIMA, I. S. de; MORAIS, A. C. F. de; SOUZA, A. M. de; FREITAS-SILVA, O.; OLIVEIRA, E. M. M. O objetivo desse trabalho foi estudar o rendimento da extração de DNA em cafés arábica e robusta submetidos a diferentes níveis de torra (clara, média, alta e italiana). O estudo foi conduzido no Labo... ... |
Author(s): SILVA, G. R. da; GUEDES, F. L.; DINIZ, F. M. Abstract: The presence of co-extracted impurities in seeds can make DNA extraction challenging, as these contaminants can interfere with PCR amplification, both of which, extraction and PCR, are impor... ... |
Author(s): OLIVEIRA, J. da S.; FALEIRO, F. G.; VIANA, C. G.; VIANA, M. L.; FONSECA, K. G. da Resumo: A quantificação da variabilidade genética existente entre matrizes selecionadas no programa de melhoramento genético do Passiflora quadrangularis é importante a cada ciclo de seleção recorrent... ... |
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