Search Publications
Filter by:
Author(s): LIMA, J. R.; VIANA, F. M. P.; GONÇALVES, L. R. B.; OLIVEIRA, F. S. A.; LIMA, F. A.
|
Author(s): MENEZES, K. A. S.; NUNES, L. A.; SANTOS, S. F. dos; SILVA, C. A. da; BARROS, E. S. de; BATISTA, D. da C.; BARBOSA, M. A. G.; TERAO, D. O objetivo do presente trabalho foi estudar o efeito de diferentes sanitizantes na conservação póa-colheita do melão, através do controle de microrganismos fitopatogênicos. |
Author(s): FREIRE, E. B.; COSTA, V. S. de O.; SANTOS, L. O.; BATISTA, D. da C.; TERAO, D.; BARBOSA, M. A. G. O presente trabalho objetivou avaliar o efeito de Óleos essenciais sobre os fungos Fusarium pallidoroseum e Myrothecium roridum, importantes patógenos de doenças pás-colheita de frutos de meloeiro no... ... |
Author(s): OIRAM FILHO, F.; SILVA, E. de O.; LOPES, M. M. de A.; RIBEIRO, P. R. V.; OSTER, A. H.; GUEDES, J. A. C.; ZAMPIERI, D. de S.; BORDALLO, P. do N.; ZOCOLO, G. J. Pulsed light, as a postharvest technology, is an alternative to traditional fungicides, and can be used on a wide variety of fruit and vegetables for sanitization or pathogen control. In addition to t... ... |
Author(s): GONDIM, D. M. F.; TERAO, D.; MIRANDA, A. S. M; VASCONCELOS, I. M.; OLIVEIRA, J. T. A. The present study investigated the potential of benzothiadiazole-7-carbothioic acid S-methyl ester (BTH) to protect postharvest melons var. 'Orange Flesh' from the fruit rot caused by Fusarium pallido... ... |
Author(s): ARAÚJO, A. A. C.; OIRAM FILHO, F.; SILVA, E. de O.; OSTER, A. H.
|
Author(s): SOUSA, A. E. D. de; MELO, R. P.; GAGLIARDI, P. R.; NUNES. G, H, de S.; OSTER, A. H.; SILVA, E. de O. The objective of this work was to determine the composition and evaluate in vitro and in vivo effects of essential oils (Lippia sidoides Cham., Ocimum gratissimum L., Cymbopogon citratus Stapf., Ocimu... ... |
Author(s): OSTER, A. H.; SILVA, E. de O.; BORDALLO, P. do N.; ZOCOLO, G. J.; SILVEIRA, M. R. S. da; OIRAM FILHO, F.; ARAÚJO, A. A. C. de A segurança no consumo de frutas in natura está associada, principalmente, à redução do risco químico, que resulta da presença de substâncias químicas potencialmente tóxicas em concentrações superiore... ... |
Author(s): OIRAM FILHO, F.; ARAUJO, A. A. C. de; SILVEIRA, M. R. S. da; SILVA, E. de O.; OSTER, A. H.
|
Author(s): MELO, R. P.; SILVA, E. de O.; OSTER, A. H.; GAGLIARDI, P. R.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.