Search Publications
Filter by:
Author(s): MARQUES, M. A. da S.; SILVA, M. B. da; ARRIEL, N. H. C. La producción de algodón orgánico (Gossypium hirsuntum L.) en el Assentamento Queimadas, ubicado en el municipio de Remígio, estado de Paraíba (PB), iniciada en 2004, fue una de las acciones que promo... ... |
Author(s): RODRÍGUEZ, C. A.; TORRES, D. del C.; CHAGAS, E. A.; SAKASAKI, R. T.
|
Author(s): QUENTA, W. L.; GAMA, M. de M. B.; SOMARRIBA, E.; PASTRANA, A. Cacau (Theobroma cacao L.) é uma das principais fontes renda no Alto Beni, Bolívia. No entanto, as plantações têm baixos rendimentos e da cadeia de produção local sofre vários problemas. Em 2002, o Pr... ... |
Author(s): DÜRKS, J. M.; SOUZA, L. H. C.; MATOS, E. da S.; OLINI, R. de M.; CASTRO, B. S.; RODRIGUES, R. de A. R.
|
Author(s): MUÑIZ, O.; RODRÍGUEZ, M.; MONTERO, A.; MARTÍNEZ, F.; LIMERES, T.; JOUBER, O.; ORPHEE, M.; ESTÉVEZ, J.; CALERO, B.; ALCANTARA, F. A. de; ACCIOLY, A. M. de A. El movimiento de la Agricultura Urbana, ha possibilitado la producción de alimentos con bajos insumos de forma exitosa en las ciudades. Dentro del mismo, sobresalen los organopónicos, dirigidos fundam... ... |
Author(s): SILVA, L. R. B.; LIMA, C. E. P.; MADEIRA, N. R.; SILVA, J. da; GUEDES, I. M. R.; FONTENELLE, M. R.; SOARES, D. C. O presente trabalho teve como objetivo avaliar o efeito da adoção de sistemas conservacionistas de produção de hortaliças, em seu quarto ano sobre os teores carbono dos ácidos fúlvicos (CAF), carbono... ... |
|
Author(s): LIGOSKI, G. R.; LIMA, C. E. P.; FONTENELLE, M. R.; SOUZA, R. B. de; ZANDONADI, D. B.; LOPES, C. A. O objetivo do presente trabalho foi avaliar os teores de carbono orgânico particulado (COP), carbono orgânico associado aos minerais (COAM) e carbono orgânico total (COT) em dois solos que receberam a... ... |
Author(s): BUSATO, J. G.; OLIVEIRA, A. L.; BENEDITO, L. E. C.; MARINHO, E. B.; ZANDONADI, D. B.; SOUZA, R. B. de
|
Author(s): SOARES, L. M.; BOMFIM, C. A.; SANTOS, K. C. B.; VALE, H. M. M. do; LIMA, C. E. P.; CARVALHO, A. D. F. de; FONTENELLE, M. R. O objetivo desse trabalho foi analisar os grupos de micro-organismos presentes no Hortibio aos 0, 5, 10, 15, 20, e 25 dias após o preparo. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.