Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): FREITAS, L. E. L. de; INOUE, D. Y.; OLIVEIRA, L. L. de; NUNES, M. E.; FRACALOSSI, D. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): JESUS, K. R. E. de; FALCAO, P. R. K.; NESHICH, G.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): PEREIRA, L. G. R.; AZEVEDO, J. A. G.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; GUIMARAES JUNIOR, R.; TOMICH, T. R.; CARVALHO, B. C. de

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): GARCIA, V. S.; FALCÃO, P. K.

Short Abstract: Basically all biological processes require protein-ligand identifications. One major challenge to biophysics-chemistry is try to predict these interactions. One step towards solving th... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): FONSECA, R. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, A. V.; CAETANO, R. K. M.; SANTIAGO, R. de A. C.

O objetivo deste estudo foi desenvolver uma massa de lasanha de arroz, a partir de farinhas cruas e extrusadas de cultivares de arroz com diferentes teores de amilose, avaliando-se a qualidade tecnoló... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): SANTOS, A. S. DE O; COSTA, F. F.; ESTEVES, W. T.; MARTINS, M. F.; BRITO, M. A. V. P. e; FURTADO, M. A. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): POSSAS, F. P.; MACHADO, F. S.; GONÇALVES, L. C.; RIBAS, M. N.; CAMPOS, M. M.; RODRIGUEZ, N. M.; RODRIGUES, J. A. S.; TEIXEIRA, A. DE M.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): FERREIRA, A. S.; VALENTIM, J. F.; ASSIS, G. M. L. de; AZEVEDO, J. M. de; BALZON, T. A.; CUSTÓDIO, D. P.

Este trabalho teve como objetivo avaliar o teor de proteína bruta de genótipos de Panicum spp., durante o período seco, para auxiliar no desenvolvimento de novas cultivares adaptadas às condições ambi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): SANTOS, C.; BORGES, V.; SOUZA, N.; NASCIMENTO, F.; ALBUQUERQUE, H.; MARINHO, J. T. de S.; SIVIERO, A.; RIBEIRO, S.

Na alimentação dos brasileiros, o feijão é a principal fonte de proteína seguido pela carne. Apenas esses dois alimentos básicos contribuem para 70% da ingestão protéica. Além dessa importância, o fei... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): LUZ, S. A. da; OLIVEIRA, T. K. de

Os sistemas silvipastoris estão sendo cada vez mais adotados em diversas regiões do país. No entanto, algumas interações entre os componentes ainda não são completamente entendidas e o uso de espécies... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.