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Author(s): SANTOS, T. de J. dos; CERQUEIRA, L. R. de; ANDRADE, E. C. de
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Author(s): SOUZA, J. R. T; IBELLI, A. M. G.; REGITANO, L. C. de A. Amostras de RNA com elevado grau de pureza e integridade são necessárias em diversos métodos de análise da expressão gênica. Em virtude da possibilidade de degradação enzimática, métodos eficazes de e... ... |
Author(s): FONSECA, M. L. da S.; ANDRADE, E. C. de Objetivo: O objetivo deste trabalho foi analisar a viabilidade ao longo do tempo de bactérias engenheiradas para produção de dsRNA mantidas em meio de cultura sólido, visando estabelecer o período máx... ... |
Author(s): PROSDOCIMI, F.; BITTENCOURT, D. M. de C.; SILVA, F. R. D.; MOTTA, P. C.; RECH FILHO, E. L. RNA-seq experiments conducted in 454 sequencers were carried out to produce 87.000 short-reads representing the transcriptome of two spiders'spinning glands. We produced sequences from (i) Actinopus s... ... |
Author(s): PETRY, B.; ZANELLA, R.; IBELLI, A. M. G.; MARCHESI, J. A. P.; PANDOLFI, J. R. C.; LEDUR, M. C.; PEIXOTO, J. de O.
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Author(s): SOUZA, J. R. T. de; IBELLI, A. M. G.; REGITANO, L. C. de A.
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Author(s): CHEN, Y.; CHAPAGAIN, S.; CHIEN, J.; PEREIRA, H. S.; PATEL, T. R.; INOUE-NAGATA, A. K.; JAN, E. The dicistrovirus intergenic (IGR) IRES uses the most streamlined translation initiation mechanism: theIRESrecruitsribosomesdirectly withoutusingproteinfactors andinitiates translation from a non-AUG... ... |
Author(s): SILVA, J. A.; MITUTI, T.; BRIZOLA, D. C.; DIAS, L. A. F.; POLICAN, P. M.; KITAJIMA E. W.; ALMEIDA, A. M. R. O gênero Potyvirus é responsável por causar a maior parte das viroses em plantas. Esses vírus têm forma de partículas flexuosas, apresentando de 11 nm a 15 nm de largura e 680 nm a 900 nm de comprimen... ... |
Author(s): FERNANDES, J. B.; NOMURA, R. B. G.; PASINI, A.; ROGGIA, S.; MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.
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Author(s): SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; GROTEWOLD, E.; PADILHA, L. Coffee is one of the most important agricultural products in the world market. The mode of coffee processing, whether wet or dry, determines the flavor characteristic and also the seed quality. Qualit... ... |
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