Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): ARES, G.; SALDAMANDO, L. de; GIMÉNEZ, A.; DELIZA, R.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): ARES, G.; DELIZA, R.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): ROCHA, F. E. de C.; TRÓCCOLI, B. T.; MARCELINO, M. Q. dos S.; SILVA, S. A. da; MARTINS, C. R.; CORTE, J. L. D.; SOUSA, E. dos S. de

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): ROCHA, F. E. de C.; RAMOS, E. M. S.; KISHI, S. M.; MARCELINO, M. Q. dos S.; SOUSA, E. dos S. de; JÚLIO, L. DE; TIMPONI, M. R.

Avaliou-se o uso sustentável da água na agricultura tendo como base um modelo pré-estabelecido e as crenças, atitudes e valores de extensionistas rurais. Com base na fala dos entrevistados e na litera... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): ARIYOSHI, C.; SANT'ANA, G. C.; FELICIO, M. S.; SERA, G. H.; NOGUEIRA, L. M.; RODRIGUES, L. M. R.; FERREIRA, R. V.; SILVA, B. S. R. da; RESENDE, M. L. V. de; DESTÉFANO, S. A. L.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P.

Bacteria halo blight (BHB), a coffee plant disease caused by Pseudomonas syringae pv. garcae, has been gaining importance in producing mountain regions and mild temperatures areas as well as in coffee... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): ROSA-CAMPOS, A. A.; ROCHA, J. E. da S.; BORGO, L. A.

Resumo: O leite é um produto rico em proteínas, carboidratos e vitaminas, sendo um alimento de alto valor nutricional. Pela sua composição físico-química, é um meio propício ao desenvolvimento de micr... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): JORJÃO, A. L.; OLIVEIRA, L. D.; SCORZONI, L.; FIGUEIREDO-GODOI, L. M. A.; PRATA, M. C. de A.; JORGE, A. O. C.; JUNQUEIRA, J. C.

ABSTRACT Galleria mellonella is a well-accepted insect model for the study of pathogen-host interactions and antimicrobial compounds. The main advantages of this model include the low cost of maintena... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): HANEL, S. N.; FEIDEN, A.; FEIDEN, A.; LEONEL, A. P. da S.; CHAMBÓ, E. D.; PAULA, G. de; VEIT, E.; PEZENTI, T. A.; ROESLER, D. A.; WALTER, S. A.; BRENZAN, C. K. M.; SOARES, M. L.

O estudo teve por objetivo realizar análises físico-químicas do mel considerando os teores da umidade, pH, hidroximetifurfural (HMF), acidez, diástase, açúcares e sacarose. O intuito de comparar os re... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): FERREIRA, A. D.; CARVALHO, G. R.; NADALETI, D. H. S.

O consumo mundial de café tem sofrido pouca variação quanto à quantidade, no entanto a busca por cafés de excelente qualidade tem crescido em larga escala, o que justifica o investimento em pesquisas... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): MUDADU, M. de A.; PORTO-NETO, L.; REVERTER, A.; REGITANO, L. C. de A.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.