Search Publications
Filter by:
|
Author(s): RODRIGUES, O.; DIDONET, A. D.; TEIXEIRA, M. C. C. O conteúdo de proteína nos grãos é fator determinante da qualidade de panificação. A qualidade de panificação do trigo, é diretamente relacionada com a concentração total de proteína dos grãos. Como c... ... |
Author(s): GOUVEA, J. A. de; DALMAGO, G. A.; CUNHA, G. R. da; SANTI, A. Entre as oleaginosas de cultivo anual, a canola (Brassica napus L. var. oleifera) é a segunda cultura em produção de óleo vegetal no mundo, perdendo apenas para a cultura da soja. O óleo de canola é u... ... |
|
|
|
Author(s): PIRES, J. L. F.; FAE, G. S.; STRIEDER, M. L.; CORASSA, G. M.; MELLO, L. G. de; PASINATO, A.
|
|
|
Author(s): CARAFFA, M.; RIFFEL, C. T.; DAHMER, N.; TOMM, G. O.; CARNEIRO, E. A.; WITCZAK, G. P.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.